Tuesday, November 15, 2022

The Man In White / De Man In Wit

Jezus was a big shot, you'd better listen to him. He is a cool son because he goes golfing with his Father at the highest level, always perfectly in white!

Jesus is a cool dude! He liked dancing on the water before mogols did... His created bread is ultra-high in quality. To say he broke it afterwards and handed it out. Jesus is a fisherman's friend too. Is it therefore we give him a beard? Beard or not, he was always spot on. That's why he was the idol or X factor of his time. But we all know how it goes with idols. Once they fall off... But he never, he's a superhero, his ghost is drenched in eternity. He's forever there, glistening! Pssttt... they call him 'the man in white'.

☾ ☽ 〰 〰 ☾ ☽ 〰 〰 ☾ ☽ 〰 〰 ☾ ☽

Jezus was een hoge pief, ge zou beter naar hem luisteren. Hij is een coole zoon want hij ga golfen met zijn Vader op het hoogste niveau, steeds perfect in het wit!

Jesus is een coole gast! Hij hield van dansen op het water alvorens mogols dat deden... Zijn ontworpen brood is van ultra-hoge kwaliteit. En zeggen dat hij het nadien nog brak en uitdeelde. Jesus is ook een vissersvriend. Is het daarom dat wij hem een baard geven? Baard of niet, hij sloeg de nagel steeds op de kop. Daarom was hij het idool of de X factor van zijn tijd. En je weet hoe het gaat met idolen. Ooit vallen ze van hun... Maar hij niet, hij is een superheld, zijn geest is gedrenkt in eeuwigheid. Hij is er voor altijd, glinsterend! Pssttt... ze noemen hem 'de man in wit'.

© GdJ

No comments:

Post a Comment